Organisser je vanuit bijv. een plaatselijk belang een inschrijf avond, dan is het mogelijk, dat ik aanwezig ben voor hulp en vragen bij de inschrijving.

Ik kan u informatie geven, antwoord op uw vragen over glasvezel en helpen bij het aanmelden of een keuze maken, bij één van de providers die glasvezel aanbieden in de kernen van Steenwijkerland.

Aan deze hulp zitten voor u verder geen kosten verbonden. (ik ontvang van de aangemelde provider een vergoeding)

Ik kan bij u thuis langs komen om te helpen en adviseren met uw keus voor welk glasvezelpakket u wilt gaan.

Ook voor vragen en informatie/ advies kan ik bij u langskomen uit ervaring weet ik dat wanneer u, uw directe buren, vrienden of familie ook uitnodigt, weer andere vragen gesteld gaan worden.

Ook is het mogelijk om bij mij langs te komen voor informatie of hulp bij u keuze glasvezelpakket alleen of met een groepje.

An't Waeter

www.antwaeter.nl

Wetering West 77,

8363TN Wetering

0521-371311

Even om aan te denken, om klaar te leggen, voor als ik bij u langskom, of wanneer u bij mij langskomt:

 • Wilt u inzicht krijgen in de kosten (vergelijken met nu) neem dan de laatste 2 facturen mee, denk aan internet en telefoon (meestal KPN) maar ook canal digital en/of digitenne!
 • Schrijf vooraf je vragen, of twijfel op papier! (zo vergeet je ze niet)
 • Kijk voor de meeste antwoorden vooraf op deze site en/of op www.glasvezelbuitenaf.nl
 • Neem je gegevens* mee om je in te kunnen schrijven, print voor Caiway dit formulier (pdf), voor Delta dit formulier (pdf) en voor Online dit formulier (pdf)uit voor de benodigde gegevens!  (of caiway in word)(of Delta in word)
 • Voor zakelijke klanten: Neem contact op:

  An't Waeter

  www.antwaeter.nl

  Wetering West 77,

  8363TN Wetering

  0521-371311

  Whatsapp: 06-83384683

(*Wij gebruiken deze gegevens alleen voor de inschrijving bij de provider, waar ze worden gedeeld met www.glasvezelbuitenaf.nl, (Rendo/Cif) wij zullen deze gegevens niet bewaren en/of ter beschikking stellen aan derden.)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Meer in deze categorie:

Glasvezelgids.nl

Uw gids in de glasvezelmarkt
 • Ziggo rolt gigabit-coax uit in Bergen op Zoom en Haarlemmermeer
  Ziggo heeft zijn opgewaardeerde coax-netwerk verder uitgebreid naar Haarlemmermeer en Bergen op Zoom. Inwoners van beide gemeenten kunnen nu via Ziggo downloadsnelheden tot 1 gigabit per seconde krijgen. Afgelopen tijd werd het kabelnetwerk van Haarlemmermeer technisch voorbereid op gigabit-internet. Bij elkaar is er meer dan 5 kilometer nieuwe netwerkbekabeling in straatkasten en wijkcentrales aangelegd. De […]
 • Oisterwijk krijgt mogelijk glasvezel
  De Brabantse gemeente Oisterwijk maakt kans op glasvezel. Delta Fiber Netwerk is er deze week een glasvezelcampagne gestart. Inwoners in Oisterwijk die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting ontvangen binnenkort een brief. Ook kunnen ze via een postcodecheck op de website zien of hun adres in aanmerking komt voor glasvezel. Voor verdere informatie wordt er […]
 • Delen van Utrecht krijgen glasvezel
  Twee delen van de stad Utrecht krijgen dit najaar een glasvezelnetwerk van T-Mobile Nederland en Open Dutch Fiber. In november start de aanleg in De Meern en Veldhuizen en kort daarop gaat de eerste schop in de grond in het noordoostelijke deel van de stad onder andere in de wijken Tuindorp, Vogelenbuurt, Tuinwijk, Pijlsweerd, Zeeheldenbuurt, […]
 • IJsland blijft Europees leider in glasvezelpenetratie
  Ruim 10 miljoen extra huishoudens en gebouwen zijn afgelopen jaar in Europa aangesloten op glasvezel. In september 2020 telde Europa ruim 182 miljoen op glasvezel aangesloten woningen. Landen waar tussen september 2019 en september 2020 de meeste glasvezelaansluitingen bij zijn gekomen, zijn Frankrijk, Rusland en Spanje. Dat blijkt uit nieuwe onderzoekscijfers van het FTTH Council […]

Google Alert - glasvezel

Ga naar boven